fbpx

Beweeg je mee? CD 1

Na het grote succes van de prentenboeken is het nu tijd voor het allereerste album van Bewegenboog. In samenwerking met Koen Herfst presenteert Bewegenboog met trots: veertien vrolijke beweegliedjes. Beweeg je mee? Uitnodigende muziek met eenvoudige tekst die aansluit bij de belevingswereld van peuters en kleuters. 

 

4 oktober 

9 augustus

Single release: Saartje wil een taartje

6 september

Single release: Als een vogeltje

20 september

Single release: Stamp je mee?

Actie! Gratis download single Saartje bij pre-order album.

Een cadeautje voor jou! Het is nog even wachten op het album, maar we willen de snelle beslissers bedanken met een ‘wachtmuziekje’ 😉 Naast de pre-order korting, krijg je het liedje ‘Saartje wil een taartje’ gratis in combinatie met een pre-order bestelling van het album. De gratis single is vervolgens na aankoop direct volledig te beluisteren en helemaal van jou.

Lancering album

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Luister je mee?

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Wordt vaak samen gekocht met

Beweeg je mee? CD 1 *download*

Dans mee met de 14 gezelligste en beweeglijkste liedjes voor peuters en kleuters! Alle 14 liedjes hebben een link met het boek Saartje wil een taartje, maar 13 nummers hiervan kunnen ook los van het boek gebruikt worden. Geen CD-speler? Geen probleem! Dit product bestaat uit een bestandje van 14 downloads.

Beweeg je mee? CD 1 *instrumentaal*

Dans mee met de 14 gezelligste en beweeglijkste liedjes voor peuters en kleuters! *Dit is de muziek zonder zang*. Geen CD-speler? Geen probleem! Dit product bestaat uit een bestandje van 14 downloads.