Thijsje wil een prijsje

Na het geweldige succes van “Saartje wil een taartje” presenteert Bewegenboog nu het vervolg ” Thijsje wil een prijsje”. 

Mariska Bogaerds

Ik ben Mariska Joy Bogaerds. Mijn missie is om het iedereen met een voorbeeldfunctie voor peuters en kleuters zo makkelijk mogelijk te maken om beweging aan te bieden. Kinderen bewegen over het algemeen veel te weinig. Beweging is juist zo goed voor ze. Kinderen worden er blij en slim van.

Vaak weten we gewoon even niet hoe we (extra) beweging aan kunnen bieden, hebben we het al druk genoeg met van alles. Zo fijn als er dan een voorleesboek in je kast ligt, of speelgoed in de speelgoedkist zit waarbij kinderen automatisch aan het bewegen gaan! Met die gedachte in mijn achterhoofd schrijf, illustreer en publiceer ik prentenboeken, en ontwikkel ik beweegmateriaal: Speelgoed dat beweging en creativiteit uitlokt. Ik word hier ontzettend blij van!

Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige dochters, speel ik piano en gitaar, vind ik het heerlijk om te tekenen en te schilderen, ben ik iedere dag het liefst langer dan een half uur buiten, lees ik boeken op het gebied van zelfontwikkeling, heb ik een geweldige vriendinnengroep met wie ik haast elke week afspreek, en krijg ik 3 dagen in de week persoonlijk wel meer dan 90 peuters in beweging bij de vrolijke bewegingslessen van Peuterstapjes. 

Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag! Op mijn website vind je een contactformulier, maar mailen of een persoonlijk berichtje via Instagram of Facebook mag natuurlijk ook!

Mariska Bogaerds

Andere producten