fbpx

Bewegenboog presenteert:

Beweeg je mee? THUIS-

programma

Vijf weken lang beweging en plezier voor jouw peuter of kleuter!

Wat kun je verwachten?

Afvinkkalender

Houd de komende weken bij met kruisjes, stickers of krullen aan het begin of het einde van de week waar in het programma je bent met de afvinkkalender die je gratis bij dit programma krijgt. 

Leuke liedjes

Je ontvangt elke week een vrolijk liedje speciaal geschreven voor dit programma. De liedjes zijn geschikt voor peuters en kleuters en nodigen uit tot bewegen. Je ontvangt het MP3bestand en de instrumentale versie en deze blijven altijd in jouw bezit. 

Werkbladen

Naast het dansen en luisteren naar de muziek, kan jouw peuter of kleuter ook aan de slag met elke week een werkblad dat te maken heeft met het liedje van die week. Leuke simpele opdrachten met de originele illustraties van Bewegenboog.  

Dansinstructies

Mariska danst in haar woonkamer op de liedjes. Dans jij mee? Stream de filmpjes naar je tv of tablet en je hebt zomaar een dansjuf in je woonkamer! De dansjes zijn met materiaal die iedereen in huis heeft. Dus leg je kussen, handdoek, knuffel, WC-rol en schoenen maar vast klaar!

Kleurplaten

Lekker kleuren en creatief bezig zijn met de artwork die bij het liedje hoort. Ontvang elke week een nieuwe kleurplaat die bij het liedje van die week hoort. De kleurplaten zijn speciaal gemaakt voor dit programma. En deze kun je zo vaak uitprinten als je maar wil. 

Songtekst + akkoorden

Zing lekker mee met de liedjes! Bij alle liedjes krijg je ook de songtekst, zodat je ook kunt lezen wat er gezongen wordt. Ben je muzikaal? We sturen de akkoorden mee zodat je de liedjes eventueel zelf kunt naspelen op bijvoorbeeld een gitaar, piano of ukelele. 

Bij jou thuis, wanneer je maar wil. 

Jouw peuter of kleuter hoeft zich nooit meer te vervelen met het Beweeg je mee THUISprogramma! Lekker dansen, kleuren en zingen wanneer je maar wil. Elke week krijg je een nieuwe e-mail vol met bestandjes, maar je kunt de bestandjes uit de mails nog zo vaak openen als je wil, en dus het programma volledig op je eigen tempo volgen! Dit programma bespaart je tijd, omdat het kant elkaars activiteiten zijn. Geen voorbereiding voor nodig. Jouw peuter of kleuter krijgt voldoende beweging, ook bij slecht weer. 

Waarom meedoen?

Twijfel je nog? Hieronder een paar goede redenen om het THUISprogramma te bestellen.

De kosten van het programma zijn normaal gesproken 62,50. Maar nu tijdelijk 25 euro. En dit bedrag betaal je eenmalig. 

Vijf weken lang, elke week een feestje in je mailbox

Jouw peuter of kleuter krijgt voldoende beweging

Je bespaart geld als je nu meedoet, want het programma is tijdelijk in de aanbieding.

Ontwikkeld door een ervaren dansdocent en een professioneel muzikant

Jouw peuter of kleuter zal ontzettend veel plezier beleven

je bespaart tijd, want het zijn kant en klare activiteiten.

+

Hoe werkt het?

Na je bestelling krijg je automatisch de mail van de eerste week van het programma. Precies een week na dit mailtje ontvang je de volgende mail. Vijf weken lang ontvang je elke week zo’n mail vol leuke bestandjes en activiteiten. In het filmpje zie je de mail van de eerste week. 

 

2k+ tevreden klanten bij Bewegenboog

Sinds 2019 brengt Bewegenboog peuters en kleuters in beweging met prentenboeken en in 2020 kwam daar ook muziek bij. Ouders, grootouders, dansdocenten, leerkrachten en pedagogisch medewerkers zijn enthousiast over de producten van Bewegenboog.

“Ik ben groot fan. Ik werk met peuters en we hebben lekker staan dansen en de werkbladen gemaakt! Ik vind de muziekjes erg gezellig en makkelijk te leren! Daardoor is het voor de jonge leeftijd leuk. Het zijn korte liedjes en leuke bewegingen, ik word er zelf helemaal blij van.”

Manon Groendendyk

“We hebben week 2 net gedaan, heel leuk! En tof dat je dingen hebt gebruikt die iedereen thuis heeft (een kussen, een wc rol). Ook vindt mijn dochter van bijna 4 de werkbladen en kleurplaten die erbij zitten, erg leuk (ik vertel haar ook dat die werkbladen eigenlijk voor kinderen zijn die al op school zitten…dus ze vindt het fantastisch dat zij dat ook al mag doen, want ze is ook al groot, hihihi:-)). 

We kijken ernaar uit om aan week 3 te beginnen!
Leontien van Mourik

Wat een geweldige muziek. Zo heerlijk vrolijk, duidelijk en toepasbaar. Ik geef nu meer dan 25 jaar les en is weer fijn eindelijk weer eens nieuwe muziek die ik echt mooi vind. Top

Ina Manakane-Vegelin