top of page

Over Bewegenboog

Prentenboeken | Muziek | Beweging

Welkom bij Bewegenboog!

Ik ben Mariska Bogaerds en ik ben ontzettend trots om mijn verhaal met jullie te delen. In 2019 bracht ik mijn allereerste prentenboek uit. Na mijn ervaring in het speciaal onderwijs en het behalen van mijn propedeuse Logopedie, was ik op zoek naar een boek dat jonge kinderen in beweging zou brengen tijdens het voorlezen. Ik gaf dansles aan peuters en ik wist hoe belangrijk voorlezen is voor hun taalontwikkeling. Maar tijdens het voorlezen zitten kinderen normaal gesproken stil, toch?

Daarom ging ik op zoek naar een boek waar beweging al van nature in zat. Simpele, begrijpelijke teksten die speciaal waren ontworpen voor de allerkleinsten. Teksten die uitnodigden om meteen mee te doen. Toen ik niet vond wat ik zocht, besloot ik mijn idee verder uit te werken. Mijn boek, oorspronkelijk geschreven voor eigen gebruik, werd al verkocht voordat het officieel uitkwam. Inmiddels zijn er al vier boeken verschenen en zijn er twee Bewegenboog liedjesalbums uitgebracht. Wat een fantastisch avontuur!

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle enthousiaste en lieve reacties van mijn klanten. Het is geweldig om te zien hoe Bewegenboog al zoveel peuters en kleuters in beweging heeft gebracht. Beweging is ontzettend goed voor kinderen, het maakt ze blij en slim. Maar weet je wat het mooie is? Beweging is goed voor alle leeftijden. Jong geleerd is oud gedaan, toch?

Liefs,

Mariska Bogaerds

bottom of page