top of page

Beweegtips en Creatieve Activiteiten voor Kleintjes tijdens de Kerstvakantie
Kerstvakantie staat voor de deur en het is tijd extra gezelligheid toe te voegen aan de dagen vol plezier met de kleintjes! Hier zijn enkele leuke activiteiten en beweegtips om de vakantie sprankelend en educatief te maken


Winterwandelingen en verhalen vertellen

Trek eropuit voor een winterse wandeling en maak er een verhalenavontuur van! Verzin ter plekke verhalen over de omgeving.


Dansfeestjes met kerstmuziek

Organiseer dansfeestjes thuis met vrolijke kerstmuziek! Laat de kleintjes bewegen op de klanken van jingle bells en andere feestelijke deuntjes. Plezier gegarandeerd!


Knutselen met Winterthema

Laat de creativiteit stromen met winterse knutselactiviteiten. Maak sneeuwvlokken van papier, knutsel kerstkaarten of maak samen kerstversieringen voor een extra dosis plezier.


Verkleedpartij met Kerstthema

Laat de kleintjes zich verkleden als hun favoriete kerstfiguren! Van rendieren tot elfjes of de kerstman zelf, dit zorgt voor veel speelplezier en verbeeldingskracht.


Oog voor de Natuur

Breng een bezoek aan een dierenopvang of voeder de vogels in de tuin. Dit leert kinderen om ook aan anderen te denken tijdens deze feestelijke periode.


Gezellige Filmavond

Sluit de dag af met een gezellige filmavond! Kies een leuke kerstfilm uit waar de kleintjes van kunnen genieten onder een dekentje met warme chocolademelk.


De kerstvakantie is een perfecte tijd om samen te zijn, te lachen, te spelen en te leren. Met deze leuke en beweeglijke activiteiten wordt het een vakantie vol mooie herinneringen en avonturen!

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page